ACCUSTIC ARTS PLAYER I

3 050 000 Ft

Top széria

Az Accustic Arts Top terméksorozatának legújabb csillaga minden kétséget kizáróan a PLAYER I. Nem csak kiváló minőségű CD-játszó, de a készülék egyben külső D/A jelátalakítóként is használható. Ehhez a koaxiális digitális audió és a HD audió és DSD jeleket is fogadni tudó aszinkron USB bemenettel rendelkezik. Ezeken a bemeneteken keresztül a készülék például noteszgépről, MAC vagy Windows PC-ről vagy bármilyen más egyéb digitális forráskészülékről tud digitális jeleket fogadni, amelyeket kiváló minőségű analóg audió jelekként ad ki az RCA kimenetén.

A PLAYER I lelke az egyértelműen az audió alkalmazásokra fejlesztett és gyártott CD meghajtó. A meghajtóba csúcsminőségű és rezonanciamentes CD-tálcát építettek, amelyet két fémrúd vezet a pályáján. A PLAYER I lejátszóban használt kiváló hangzású D/A jelátalakító a gyakorlatban igen jól bevált és népszerű 32/384 mintavételezési eljárás szerint működik. A készülék klasszikus, szemet gyönyörködtető kivitele és a gyártásához használt korszerű technológia okán a Top-sorozatban méltán népszerű POWER I integrált erősítő ideális társa lehet. A két készülék közötti ideális kapcsolatot a szimmetrikus be- és kimenetek biztosítják.

Az Accustic Arts a lejátszó tartozéka egy távvezérlő, amivel a Top-sorozat többi terméke, így a POWER I integrált erősítő is távvezérelhető.

Tulajdonságok
Lejátszható formátumok CD, CD-R, CD-RW
Lejátszható adatformátumok 24 bit / 192 kHz (ALAC, FLAC, AIFF, WAV, stb.) 
D/A konverter 32 bit/348 kHz
THD + zaj 0.01%
Csatorna áthallás < 100 dB
Toroid transzformátor 2 x 25 W
Csatlakozások
Digitális bemenetek 2 koaxális (75 Ω), 1 optikai, 1 USB
Analóg kimenetek 2 XLR (szimmetrikus, 47 Ω), 1 RCA (aszimmetrikus,  47 Ω)

További információk

Szín

ezüst, fekete

Szélesség

482 mm

Mélység

380 mm

Magasság

130 mm

Súly

12 kg