Skip to main content

A Kalista csúcstechnológiás eszközöket gyártó francia márka hazai képviselője 2023 végétől a Dream Audio Components lett. Ezt ünnepeljük meg bamutatótermünkben, ahol exkluzív körülmények között lehet meghallgatni a Dreamplay XC-t, amely nemcsak CD/SACD lejátszó, DSD streamer és digitális előerősítő egyben, hanem beépített DAC-cal is rendelkezik. Azonban e komplexitás mellett is megőrzi a Kalistától megszokott kiváló hangminőséget.

A Kalista DreamPlay X csupán annyiban különbözik az XC-től, hogy a DAC-ot nem tartalmazza. Az eszköz dizájnja több, mint pusztán esztétika, a forma és a funkció fúziója. A tervezők minden ívet, minden vonalat alaposan átgondoltak, hogy egyaránt páratlan vizuális és szonikus élményt nyújtsanak.

A Dreamplay X Elektra függőleges tápegységgel rendelkezik a páratlan teljesítmény és pontosság érdekében, amely a Métronome Technologie műhelyeiben készült kézzel. A kivitelezés és a minőség tökéletes házassága, páratlan hangteljesítményt nyújtva.

2023-ban The Absolute Sound készített a gyártóval videóinterjút az AXPONA (Audio Expo North America) rendezvényen. Tom Martin beszélgetett a Metronome alapítójával és vezető tervezőjével, Jean Marie Clauzellel, a Dreamplay X és a Twenty Twenty lemezjátszó kapcsán:


Ezt azzal koronázta meg a magazin, hogy az év végén Product of The Year díjjal tüntették ki az eszközt.

Korábban a Dreamplay X a HifiNews szaklaptól kapta meg a Highly Recommended kitüntetést. A teljes cikk ITT található.

További tesztek a Soundstage Australia és a Hi-Fi Pig magazinokban olvashatók.