Skip to main content

A legtöbb modern mikromechanikai és anyagtudományi kutatási folyamat lehetővé teszi az EMT mérnökei számára, hogy folyamatosan egy lépéssel előrébb lépjenek a bakelit lejátszási technológia terén. Hat évvel ezelőtt kezdték el elemezni a hagyományos mozgó tekercses jelátalakító jellemzőit, és azóta is dolgoznak mechanikai és mágneses tulajdonságainak javításán.

emt-novel-hangszedo-tu

Ennek eredményeként mutatták be idén az új, többrétegű, titán/zafír magos hangszedőiket: JSD Novel Gold, JSD Novel Titan és Novel Tonedose. Hihetetlen valósághű teljesítmény érhető el, a már megbízhatóan kitapasztalt EMT tipikus specifikációinak tiszteletben tartásával.

A mikrotechnológia ilyen csodájának előállításához és összeállításához igen fejlett kézügyességre van szükség. Csodálatos csapatuk ennek fényében jól képzett, és a gyártás gondoskodnak a cégnél a nyugalomról és kellemes munkakörnyezetről.

EMT-novel-technologia

Minden EMT Novel hangszedő az új, többrétegű magos jelátalakító technológiával rendelkezik . Az EMT három kiemelkedő modellt szeretett volna alkotni, így a  ház és tekercs anyaga különleges,  illetve a felfüggesztés és a kalibrálási folyamat kifejezetten a legvalósághűbb teljesítmény érdekében lett kifejlesztve.

EMT-128-phono-eloerosito-teljes

Emellett az év folyamán- követve az EMT professzionális hagyományait –  örömmel mutatták be az EMT 128-at egyedi kialakítású phono előerősítőt, hogy hangszedőiket kiegészítse. Az eszköz teljeskörűen csöves erősítéssel rendelkezik: hat darab szubminiatűr vákuumcsővel és egyedi tervezési koncepciók mentén működik a legjobb technikai és zenei teljesítmény érdekében.

Minden szubminiatűr cső (amelyet eredetileg amerikai rakétatechnológiához gyártottak), integrált bemeneti és kimeneti transzformátorokkal rendelkezik. Ami még e csövek mellett szól:

  • kompakt méret
  • kiemelkedő linearitás
  • alacsony lemezfeszültség
  • alacsony energiafogyasztás
  • alacsony hőkibocsátás
  • magas élettartam

A fejlett légáramlás- és rezgéscsillapító technológiai kivitelezés végett minden áramkör egy dedikált tokba van beépítve, amely egyetlen tömör alumíniumtömbből készült, s ez alkotja a külső vázat is, amelyet kézművesen políroznak Svájcban.