Skip to main content

Jó hírrel szolgálhatunk a nagy érzékenységű hangfalak kedvelőinek: kínálatunkba megérkezett a Pylon Amber mkII-es modell, ami egészen idáig csak a Távol-Keleten volt kapható!

Az Amber mkII egy olyan modell, amelyet nagy átmérőjű mély- és kompressziós magas hangsugárzókkal építenek.
A készlet széles frekvenciaátvitelre képes nagy hatékonysággal (32Hz-20kHz). A kétutas hangszórórendszerben a mély hangokat két darab 12″-os (30cm), nagy érzékenységű mélynyomó generálja. A közép és a magas hangokat a német BMS cég magas hangsugárzója reprodukálja.
A hangszórók megfelelő megválasztása és a keresztezési frekvencia 1200 Hz körüli váltással kombinálva megteremti annak lehetőségét, hogy a hangfalba juttatott alacsony teljesítmény mellett magas akusztikus nyomás alakuljon ki.
A kapott hang mentes a “kürthanggal” (horn) kapcsolatos sztereotip elképzelésektől, finom, részletező és dinamikus.

pylon-amber-mkII-hangfal-lengyelorszag

Elérhető kivitelek:
Természetes tölgy olaj waxal 11 színben, természetes tölgy lakkozva 5 színlehetőséggel, magasfényű fehér avagy fekete és ugyanez matt változatban is. Egyéni megrendelés is lehetséges a RAL színskála színeiben.

Ezt a hangfalpárt azoknak ajánljuk, akik koncertélményeket keresnek a zenei műfajok széles skálájában, illetve a kis teljesítményű csöves erősítőket preferáló-használó hifista barátainknak! 20 és 100 m2 közötti helyiségben ideális választás, és 4 év garanciával rendelkezik.

A járványhelyzet miatt előírt szabályok betartása mellett várjuk személyes meghallgatásra!

 

Szerző:

Zeke Attila