Skip to main content

2020 júniusától elérhető az EMT-nél egy speciális szolgáltatás, miszerint személyre szabhatjuk a vásárolni kívánt hangszedők specifikációját. Azaz kedvünkre választhatunk, hogy ezüst- vagy nagy tisztaságú réztekercs legyen a hangszedőben, ennek mekkora legyen az impedanciája, és ezzel összefüggésben a kimeneti feszültség mértéke is.

Ez a felújítási lehetőség nemcsak az új termékeknél létezik, hanem a korábban vásárolt, Dream Audio Components-en keresztül, a felújításra gyárba küldött EMT hangszedőkre is vonatkozik.

A pontos beállítási opciókat az alábbi táblázat tartalmazza:

Tekercs neve Tekercs anyaga Tekercs impedancia Kimeneti feszültség
Standard Réz (4N) 24 Ω 1.05mV @ 5cm/s
1/2 12 0.5mV @ 5cm/s
1/4 6 0.3mV @ 5cm/s
AG Ezüst (4N) 20 1.05mV @ 5cm/s
1/2 AG 10 Ω  0.5mV @ 5cm/s
1/4 AG 5 0.3mV @ 5cm/s

 

Emellett a nagy múltú, professzionális hangszedő-gyártó cég 80.évfordulója alkalmából limitált,  jubileumi kiadású hangszedővel lepi meg az  zeneszerető közönséget: ez az EMT JSD Anniversary.

A JSD Anniversary titán testet kapott, amely viszonylag kis tömeggel rendelkezik annak ellenére, hogy szilárdsága meglehetősen nagy és  rezonanciakezelése remek. A JSD Anniversary multi radiuszú (multi-facet) polírozott gyémánttal rendelkezik , zafír tűszárral és tiszta ezüst tekerccsel kombinálva.

Igazi csemegének ígérkezik a gyűtők számára: a mester darabok 2020 augusztusától lesznek elérhetőek.

 

Szerző: Zeke Attila