CH Precision C1.2 DAC

Ár: 34 500 €

A monó kivitel áráról telefonon lehet érdeklődni!

Kategóriák: ,

Leírás

Ritkán, de előfordul, hogy pontosan azt kapja a felhasználó, amire vágyott. Vegyük például a C1.2 DAC/előerősítőt! A felhasználóink világszínvonalú digitális/analóg jelátalakítóra vágytak, a legkorszerűbb digitális kapcsolási megoldásokkal és a lehető legkifinomultabb zenei megszólalással. Megkapták. Olyan előerősítőre/vezérlőre volt szükségük, amely többféle bemenetet is tud kezelni és azok szintjét szabályozni. Ezt is megkapták! Emellett legyen a készüléknek analóg bemenete is. Ez is meglett. Legyen jövőbiztos a készülék, legyen megfizethető és az alacsony ár ne menjen a minőség rovására. A X1.2 ennek az elvárásnak is teljes mértékben megfelel. A C1.2 mindezen elvárásokat egyszerre és külön-külön is teljesíti. Nincs más hátra, mint hazavinni és élvezni a hangját és a szolgáltatásait…

Normális körülmények között önmagában is meglehetősen nagy kihívásnak tekinthető egy világszínvonalú digitális/analóg jelátalakító megalkotása, de az, hogy a készülék modulárisan felépített és programvezérelhető is legyen, csak nehezíti a tervezők dolgát, de emellett újabb lehetőségek tárházát nyitja is meg, és újabb szolgáltatásokat, funkciókat kínál a jövendőbeli felhasználóinak. Emellett arra is lehetőség van, hogy a korábbi C1-es készülékeket a számos új szolgáltatást nyújtó C1.2-re bővítsük fel.

A digitális jelek egyetlen adatfolyamban tartalmazzák a sztereó információt. Ez azt jelenti, hogy itt nincs lehetőség a hagyományos skálázható rendszerarchitektúra alkalmazására, vagyis külön-külön C1.2 DAC egységet használni a jobb és bal csatornához, mivel csak egyetlen bemenő jelünk van. Ehelyett a lehető legjobb hangzásteljesítmény elérése érdekében megmaradt a C1.2 eredeti bemeneti architektúráját, de a készüléken belül már a digitális jel szétválik bal és jobb csatornára. Ehhez a leválasztott jelfolyamhoz a készülékdobozon belül külön-külön digitális/analóg jelátalakító egység található. A fentieknek köszöhetően megmaradt az eredeti C1.2 kivételesen magas funkcionális rugalmassága és a rendszer skálázhatósága, de az iker mono kialakítás révén minden korábbinál magasabb szintre tudtuk emelni a készülék zeneiségét.