EMM Labs

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Amikor a Sony az SACD lemez ötletét egy nagy kihívást jelentő ötletből valósággá tervezte változtatni, a világ egyik vezető analóg/digitális jelátalakítási szakértőjéhez, Ed Meitnerhez fordultak segítségért.

Azokban a korai időkben Ed EMM Labs cége kéz a kézben dolgozott szoros együttműködésben a  Sony és Philips legjobb szakembereivel, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a tervezett új formátumból és megvalósítsák azt az egyedülállóan jó hangzást, amely híressé tette az SACD lemezformátumot.

Nemsokára meg is jelent a cége a világelső többcsatornás DSD lejátszó rendszerével, egy CD-játszóval és egy előerősítővel. Az EMM Labs igen hamar az iparág legelismertebb nagyfelbontású audió felvevő és lejátszó termékeinek gyártójává nőtte ki magát.

Mára az EMM Labs jelátalakító rendszerei számítanak a DSD formátum referencia jelátalakító készülékeinek a felvételi stúdiókban. Jelenleg szinte a világ valamennyi SACD termékénél a cég DSD jelátalakítóit használják a lemezgyártáshoz szükséges mesterállomány létrehozásához.