EMM Labs

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Amikor a Sony az SACD lemez ötletét egy nagy kihívást jelentő ötletből valósággá tervezte változtatni, a világ egyik vezető analóg/digitális jelátalakítási szakértőjéhez, Ed Meitnerhez fordultak segítségért.

Azokban a korai időkben Ed EMM Labs cége kéz a kézben dolgozott szoros együttműködésben a  Sony és Philips legjobb szakembereivel, hogy a lehető legtöbbet kihozzák a tervezett új formátumból és megvalósítsák azt az egyedülállóan jó hangzást, amely híressé tette az SACD lemezformátumot.

Nemsokára meg is jelent a cége a világelső többcsatornás DSD lejátszó rendszerével, egy CD-játszóval és egy előerősítővel. Az EMM Labs igen hamar az iparág legelismertebb nagyfelbontású audió felvevő és lejátszó termékeinek gyártójává nőtte ki magát.

Ezt a látványosan gyors és jó eredményt a kivételes tehetségek –orvosok, mérnökök, zeneszeretők- szerencsés találkozása és csapatmunkája tette lehetővé, együttes erőfeszítésük gyümölcseként született meg az akkori idők legjobb magas hangzáshűségű zenei felvevő és lejátszó készülékegyüttese, amely még napjainkban is a csúcskategóriás készülékek élvonalában őrzi jól megérdemelt pozícióját.

Mára az EMM Labs jelátalakító rendszerei számítanak a DSD formátum referencia jelátalakító készülékeinek a felvételi stúdiókban. Jelenleg szinte a világ valamennyi SACD termékénél a cég DSD jelátalakítóit használják a lemezgyártáshoz szükséges mesterállomány létrehozásához.

A felvételi stúdiók kiszolgálása mellett az EMM Labs a világ audiofil zenelejátszó rendszereket használó háztartásaiba is eljuttatta a napjainkban elérhető legjobb hangminőséget biztosítólejátszó rendszereit. A cég legújabb termékei igen sokrétű szolgáltatást nyújtanak, sokféle célra alkalmazhatóak és szemernyi kétség sem merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy az EMM Labs újító szellemének és technológiájának legkifinomultabb kifejező eszközeiül és bizonyítékául szolgálnak.