Meitner

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Amennyiben valaki komolyan veszi a hiteles hangreprodukció ügyét, ismernie kell a Meitner nevet: Már több mint két évtizede szorosan kapcsolódik a csúcsminőségű audió eszközök világához, —a digitális  és az analóg eszközökhöz egyaránt— Meitner úr egyformán otthon érzi magát a legkifinomultabb audió eszközökkel felszerelt otthonokban és a zenei felvételi stúdiók világában.

Ugyanakkor a Meitner, mint készülékmárka új a piacon. Mi késztette a nemzetközileg ismert mérnökzsenit egy új audió márka piaci bevezetésére?

Napjainkban talán minden korábbinál jobban áll az az állítás, hogy a csúcskategóriás készülékek birtoklása egyben nagyértékű befektetésnek számít. Ma már egy kisebbfajta vagyont kell a legmagasabb szinten teljesítő eszközök birtoklására fordítania annak, aki ilyen eszközökkel szeretné életre kelteni otthonában a konzervált zenét. De az is igaz, hogy sokan dolgoznak azon, hogy ez ne feltétlenül így legyen.

A Meitner-Művek célja, hogy a szélesebb vásárlóközönség részére is elérhető áron nyújtsa a minőségi zenereprodukció felejthetetlen élményét. Az ugyancsak Meitner úr által vezetett EMM Labs forradalmian új technológiához való korlátlan hozzáférést is alapul véve egyedülállóan jó helyzetben vagyunk ahhoz, hogy ezt a vállalást sikerrel teljesíthessük.

Mit jelent ez az Ön, mint potenciális készüléktulajdonos számára? Kevesebb pénzért többet kaphat, többet, mint a legszebb álmában remélhette volna. Bízunk benne ez legalább olyan jól hangzik a füleinek, mint ahogyan a készülékeink szólnak.