Pylon Audio

1–12 termék, összesen 31 db

A zene iránti szenvedélyük és szeretetük következtében kezdtek el hangsugárzókat tervezni illetve gyártani. Előtte már hosszú évek óta napi kapcsolatban voltak a zenével, majd egyszer csak úgy döntöttek, hogy belevágnak a gyártásba, remélve, hogy megtalálják a helyüket és a közönségüket a túlzsúfolt hangsugárzó piacon. Véleményük szerint a jó hang egyfajta mágia, ezért teljes elkötelezettséggel tervezik és gyártják a különféle modelleket, amelyekkel különféle „színekkel”, de ugyanazt a tiszta hangzást szeretnék megvalósítani.

A Pylon cég filozófiája mindössze három szóra épül, melyek a hang, a fül és a precizitás. A hang tőlünk függetlenül, úgymond spontán jön létre, a fülünkkel halljuk, amibe szintén nem tudunk beavatkozni, az eszközöknél azonban szerintük a precizitás a legfontosabb, hogy valóban úgy hallhassuk a zenét, ahogy az ténylegesen szól. A hangsugárzóikat egyaránt úgy tervezik, hogy műfajtól függetlenül élethű hangszínekkel és tisztán szólaltassák meg a különféle muzsikákat. A kiviteli tökéletességre törekvés és az igényesség bátran lehetnének a további fontos jelszavaik is, hiszen olyan kiváló minőségű kabineteket készítenek, hogy többek között például az Audio Physic számára is ők gyártják a cég belépő szintű Classic hangsugárzóinak fadobozait. Furnér változatok tekintetében szintén nagyon széles választékkal rendelkeznek, emellett kérésre szinte bármilyen színre lefestik a dobozokat.

Egymással szervesen együttműködő csapatként dolgoznak és a sikereiket is ugyanúgy megosztják egymással, hiszen azok mindannyijuk közös munkájából erednek. Egy jól működő szervezetnek érzik magukat, amelyet többek között az új termékek tervezése iránti szenvedély és a „hangalkotás” vágya kovácsol össze. Természetesen szeretik a különféle hangokat is, amelyeket mindig megpróbálnak megragadni. A munkájuk legfontosabb része a zenehallgatás, ami egyrészt tökéletesíti a hallásukat, másrészt hatékonyan segíti őket a kiváló minőségű hangszórók és hangsugárzók megalkotásában.