Chord Company English Electric 8Switch

Ár: 500 £

Leírás

A nyolc darab, 100/1000 Base-T gigabites Ethernet port lehetővé teszi a legigényesebb streaming beállítások csatlakoztatását is. Jelentős (vagyis hallható) javulás tapasztalható a szolgáltatásokon keresztüli zenelejátszásban, de a NAS-on tárolt zenék terén is.
A 8Switch alacsony és magas elektromos zajszigeteléssel rendelkezik, csökkentve ezzel az adatproblémákat, amelyek gyakran zavaróak tudnak lenni  a nagy felbontású zenék lejátszásakor.

A rezonanciacsillapító lábak is fel vannak szerelve, amelyek segítenek leválasztani a 8Switch-et a nem kívánt mechanikai vibrációtól. A testreszabott TCXO (hőmérsékletkompenzációs kristályoszcillátor) teljesítményével a pontosság 0,1 ppm – a normál kristályokénál sokkal, de még a normál TCXO-nál is jobb. Így a 8Switch nagyobb pontosságú hálózati jeleket generál, ami viszont stabilabb zenei adatátvitelt biztosít. A tápegység és az órajelgeneráló áramkör két elektromos zajszigetelő áramkörrel rendelkezik, amelyek stabil hálózati jeleket biztosítanak. Az EMI (elektromágneses interferencia) abszorber segít tovább csökkenteni a digitális áramkör zaját. A 8Switch zajmérései akár 90%-kal jobb hálózati teljesítményt mutatnak. A megmunkált alumínium ház kiváló védelmet nyújt mind az akusztikus, mind az elektromos zaj ellen.

Az előlapon található minimális LED kijelző tápellátást, riasztást és a kapcsolat állapotát/sebességét tartalmazza mind a 8 porthoz.
Az AV-minőségű hálózati adaptert úgy tervezték, hogy csökkentse a váltakozó áramból származó elektromos zajt, és megakadályozza, hogy a hálózati minőségi problémák befolyásolják a hálózati jeleket. Ezenkívül nagy energiahatékonysággal, 0,075 W-nál kisebb üresjárati energiafogyasztással, valamint rövidzárlat, túlterhelés és túlfeszültség elleni védelemmel büszkélkedhet.
A Switch-ek gyors tápegységet igényelnek, így nem lineáris áramforrással, hanem rendkívül jó minőségű fali táp használatával működik. Ez a tiszta tápegység optimális minőségű hálózati jelet tesz lehetővé, amelyet a nagy pontosságú TCXO óratechnológia hajt.