Dynaudio Focus 10 állványos aktív hansugárzó

2 050 000 Ft

Kategóriák: ,

A Focus család legkisebb tagja több, mint egy pár aktív állványos hangsugárzó. Ez egy komplett zenei rendszer, amely tetőtől talpig tele van azzal a technológiával, amely legendás státuszba emelte a Dynaudiot – az elképzelhető legmodernebb vezeték nélküli funkciókkal párosulva.

A streamelés a dobozban elöl, középen helyezkedik el. A Spotify, a Tidal, az Apple AirPlay 2, a Google Chromecast, a Roon, a Bluetooth és a helyi hálózati képességekkel a Focus 10 szó szerint bármit le tud játszani, ami digitális formában van tárolva, és bárhonnan elérheti – online vagy hálózati merevlemezen otthon.

A beépített WiSA technológiának köszönhetően a hangugárzók vezeték nélkül is csatlakozhatnak egy kompatibilis TV-hez vagy USB-pendrivehoz – így megszűnik a terjedelmes házimozi elektronika, és hely szabadul fel a állványon, hogy valami más kerülhessen rá, mint egy újabb fekete doboz.

Az igazán szép az, hogy minden olyan egyszerű: minimális beállítási idő, mindössze két hálózati kábel a konnektorokba és egy alkalmazás a testreszabáshoz, a preset-ekhez és még sok máshoz. Még soha nem volt ilyen gyors vagy egyszerű eljtuni a kicsomagolástól az igazi audiofil hangzásig.