Origin Live Illustrious MK4 hangkar

975 000 Ft

Premium széria

Leírás

Ez a hangkar megdöbbentően jól szól a tartományban lejjebb lévő Origin Live karokhoz és kereskedelmi riválisaihoz képest. Az úttörő kialakítás és a részletekre való aprólékos odafigyelés a legszembetűnőbb javulást eredményezi a teljesítményében. Azonban, mint mindig, ha magasabbra lép az Origin Live tartományban, minden más szempont javul, különösen a felbontás, a mély, erőteljes basszus, az átlátszóság és a dinamika.

Az eredmény egy hangkar, amelyet széles körben elismertek viszonyítási alapként a teljesítmény tekintetében: a kritikusok és a rajongók egyaránt szeretik az Illustrioust kiemelkedő basszusereje, kiváló dinamikája és tökéletes zeneisége miatt. Kiváló transzparenciával is rendelkezik, így a legfinomabb hangok is használhatók. Kevés dizájn jobb ennél a zseniális készüléknél.

“A legjobb hangkar, amit valaha is hallottam… ragyogóan részletgazdag, ugyanakkor elképesztően zenei a megszólalása, biztos helye van minden idők legjobb termékei között. Meleg szívvel, teljes meggyőződéssel ajánlom!” David Price, HiFi World

 

AZ ORIGIN LIVE HANGKAROK JELLEMZŐINEK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

Specifikáció

Effektív hossz 239 mm
Túlnyúlás 17,24 mm
Offset szög 22 fok
Szerelési távolság (a tányér közepétől a hangkar furatáig) 222 mm
Szerelési furat átmérője 23-24 mm
Alaprögzítő anya mérete 32 mm
Maximális kardeszka vastagság 27 mm
Kábel hossz 1 m
Kapacitás és ellenállás 130 pF, 0,3 Ω
Ellensúly tömege 145 g (18 mm x 40 mm dia)
Effektív kar tömeg 12,7 g
Kar súly 850 g
VTA állítási opció van
Beépített hangkarnyomás-mérő van