PYLON Jade 20th állványos hangsugárzó

1 200 000 Ft

A hangfalhoz tartozó állvány ára: 275.000 Ft

Leírás

Modern, technológiailag fejlett hangsugárzó, erős, színes és térbeli hangzással, ízléses, időtlen vintage stílusú külső kialakítással.

Ennél a kétutas kialakításnál a mélyebb hangok megszólaltatását egy 12 hüvelykes, klasszikus, papírmembrános hangszóró biztosítja, a magasakért felelős BMS kompressziós meghajtó egy Tractrix profilú, saját mérnökök által kifejlesztett speciális mérnökeink által tervezett rövid csőben dolgozik. A jelátalakítók megfelelő kiválasztása és hatékonysága lehetővé tette, hogy 1200 Hz körüli sávszélesség-osztást kapjunk. A 8 ohmos impedanciának és a 91 dB-es érzékenységének köszönhetően a Jade 20-asok könnyen beállíthatók – kis teljesítményű csöves erősítővel is könnyedén meghajthatók, de egy erős tranzisztoros erősítővel a teljes potenciáljuk kihozható belőlük.

A hangsugárzóházak masszív MDF lapokból készülnek, emellett belső bordázattal és rácsozatokkal megerősítve biztosítják a szerkezet megfelelő merevségét. A külsőt úgy optimalizálták, hogy az alapfelszereltség részét képező alacsony támasztékon és egy magasabb állványon is működjenek. A Jade 20 natúr, pácolt amerikai dió furnérral készült, kiemelve a vintage esztétikát.

18-45 m2 közötti helyiségben ideális.

 

Tulajdonságok

Impedancia 8 Ω
Sávszélesség 35 Hz – 20 kHz
Névleges terhelhetőség 140 W
Legnagyobb terhelhetőség 220 W
Érzékenység 91 dB
Mélynyomó Pylon Audio PSW 32.8 CS
Magassugárzó Pylon Audio PST 25PO.8 

Méretek

Szélesség 386 mm
Mélység 640 mm
Magasság 420 mm
Súly/db 35 kg