PYLON Jasper Monitor aktív állványos hangsugárzó

2 200 000 Ft

Jasper széria

A feltüntetett összeg az alapkivitelű hangfalpár ára – a további kivitelekről telefonon vagy személyesen lehet érdeklődni.

A hangfalhoz tartozó állvány ára: 375.000 Ft

Leírás

A Plyon lépést tartva a korral bemutatja a Jasper referencia széria természetes továbbfejlesztését – az aktív verziót. Közülük a legnagyobb, a Jasper 25 mk II active egy forradalmi termék, amely külső erősítők és hangszórókábelek nélkül kínálja a legmagasabb hangminőséget. Kompromisszumok nélküli kényelem.

A Jasper aktív sorozat összes tagja WiSA-val működik – ez egy széles körben elismert vezeték nélküli szabvány, amely biztosítja a veszteségmentes hangátvitelt. A Jasper könnyedén csatlakozhat más eszközökhöz ezzel a technológiával, a külön erre kifejlesztett Stereo Hub segítségével  pedig szabadon használhatja meglévő elektronikai eszközeit, például CD-lejátszót, DAC-ot, TV-t, stb. A Pylon alkalmazása elérhető iOS és Android eszközök számára is, ezzel, lehetővé téve a teljes rendszer egyszerű konfigurálását. A rendszer WiFi és Bluetooth által biztosítja a kényelmet és a gyors működést, valamint kiegyensúlyozott XLR analóg bemenetekkel is rendelkezik a legjobb minőségű vezetékes kapcsolat érdekében. A Jasper aktív verziója olyan alkalmazásokkal is kompatibilis, mint a Spotify, a Chromecast, az Airplay és a Roon.

A Jasper 25 mk II hangfalak mindegyikébe diszkréten integrált 150 W-os kiváló minőségű erősítőmodulok kerültek, melyek külön-külön kezelik a hangszórókat. Modern, rendkívül hatékony és energiatakarékos D osztályban működnek, ami kiváló hangminőséget és energiahatékonyságot jelent. A fejlett DSP processzor lehetővé tette tervezők számára a rendszer finomhangolását és a hangteljesítmény optimalizálását a tervezési céloknak megfelelően.

A hagyományos passzív változathoz hasonlóan az aktív Jaspers lényegét a Scanspeak minőségi és időtálló hangszórói adják. Egy darab legendás 18 cm-es Revelator felel a közép- és alacsony frekvenciákért. Felülre egy selyem magassugárzó került, ami kategóriájában az egyik legkönnyebb kialakítású vibrációs rendszerrel (a kupola súlya mindössze 0,18g).

15-32 m2 közötti helyiségben ideális.

Tulajdonságok

Analóg bemenet szimmetrikus / aszimetrikus XLR
Legnagyobb terhelhetőség 300 W
Tápfeszültség 100-240 V
Mélynyomó 18W/4531G01 (Scan-Speak)
Magassugárzó D2608/913000 (Scan-Speak)
Vezeték nélküli kommunikáció 24 bit / 192 kHz. High Definition sound

Google Chromecast

Apple Airplay 2

Spotify Connect

Roon Ready

Bluetooth 5.0

DLNA UPnP

Vezetékes bemenetek: 1x HDMI (ARC) 

3x optikai

1x Coax S/P-DIF

1x analóg minijack

1x analóg RCA

1x USB-B

Méretek

Szélesség 200 mm
Mélység 413 mm
Magasság 430 mm
Súly/db 16 kg