Stenheim Reference Ultime Two állóhangfal

Az árról telefonon lehet érdkelődni

Kategóriák: ,

Leírás

A teljes egészében Svájcban megalkotott és épített új Reference Ultime Two hangsugárzó a bevált tervezési megközelítést, a Reference Ultime modellekben oly sikeresen használt alkatrészeket és anyagokat kínálja egy kompaktabb termékben, amely könnyebben elhelyezhető.
Az összes létező Reference modellhez hasonlóan a Reference Ultime Two is teljes d’Appolito dizájnban készül, eltolt szimmetrikus illesztőprogram-elrendezéssel. A hasonlóságok belül is folytatódnak, a passzív keresztváltó ugyanazokkal az alapvető elektromos jellemzőkkel és minőséggel rendelkezik, mint a meglévő kialakítások. A meglévő Reference Ultime modellek két, hátulról gyújtó mélnyomó helyett egy pár hátrafelé néző lamináris áramlási reflex portot alkalmaz (hasonlóan az Alumine Five modelleknél kifejlesztett és sikeresen használt technológiát).
A Reference Ultime Two olyan hangteljesítményt és hallgatási élményt  nyújt, amely megragadja az élő koncert energiáját és hangulatát, és magában foglalja az élő közönség izgalmát és érzelmi reakcióit.

 

Tulajdonságok

Magassugárzó 1 x 25 mm
Középsugárzó 1 x 6,5 hüvelykes, neodim mágnessel szerelt
Mélysugárzó 2 x 12 hüvelykes 
Ház masszív alumínium 
Keresztváltó passzív 3 utas
Frekvenciaátvitel 25 – 35 kHz
Terhelhetőség 400 W RMS, 800 W csúcs
Érzékenység 95 dB
Minimum erősítőteljesítmény 30 W
Névleges impedancia 4 Ω

Méretek

Szélesség 368 mm
Mélység 505 mm
Magasság 1535 mm
Tömeg 231 kg