Artesania Audio

Összesen 1 találat

Az Artesania Audio céget több mint 20 éve alapította José Luis Lafarga, akusztikus mérnök és audiofil szakember a spanyolországi Aragon tartományban lévő Barbastro városkában.
A vég elsődleges célkitűzése, hogy a készülékek elhelyezésére szolgáló állványok és asztalok kialakítása révén is javítsa a készülékek hangzásminőségét és a megszólalásuk természetességét. Az Artesanía Audio állványok az „Akusztikus rezonancia gátló kezelés” technológia alkalmazásával hatékonyan csillapítják a készülékek rezgéseit, a legapróbb részletekre is ügyelve tervezett és gyártott állványok használatával kivételesen linearitással és semleges hangzással fognak megszólalni a rajtuk elhelyezett készülékek.
Az Artesania Audio állványainak használatával igazi audiofil hangzásélményben lehet része, a zene felszabadul, levegőt, teret, életet kap, korábban soha nem hallott részletek tárulnak fel. Hitelesebbé válik a hangszerek és az előadók hangja, közelebb kerülünk az élő zene varázsához. Az állványaink fontos lépést jelentenek a tökéletes zenei megszólalás fele vezető hosszú és rögös úton.
Bármilyen hihetetlennek tűnik is, az állvány jelentősen befolyásolni tudja a megszólaló zene minőségét. Tegyen egy próbát az állványainkkal és meg fog lepődni, mennyire másképpen fognak rajta megszólalni a készülékei!
Mi az akusztikai rezonanciagátló technológia?
Ezt a nevet a José Luis Lafarga és csapata által alkotott Artesania Audio által kidolgozott speciális zaj- és rezonancia csökkentő technológia kapta.
Ezen innovatív technológia alapján készülnek mér több mint 20 éve az Artesanía Audio kézzel gyártott termékei.