Audion Sterling Plus Anniversary KT88 PSE

Ár: 4 599 €

Kategóriák: ,

Leírás

A KT88-as csövekkel szerelt Audion Sterling Plus Anniversary együtemű, közvetlen huzalozású monó teljesítményerősítőt gondosan válogatott minőségi alkatrészekből építik, a szokásosnál nagyobb, az Audion saját üzemében tekercselt kimenő transzformátorokkal (EI96) és gondos kézi munkával. A KT88 pentóda alapú integrált mono erősítő csekély mértékű visszacsatolást használ. A készülék háza fekete porszórással festett alumínium és ugyanebből az anyagból készült a transzformátor burkolata is. A ház tetőlapja és a készülék névtáblája tükörfényesre polírozott rozsdamentes acéllap.
Az erősítő monoblokk kivitelben készül (csatornánként 1-1 erősítő). A nagyobb kimenő teljesítménnyel rendelkező erősítő jól használható a nehezebben kihajtható hangsugárzók megszólaltatására. A KT88 robusztus cső, nagy terhelhetősége mellett kiváló hangzása okán vált az erősítőipar kedvelt alkatrészévé.

 

Milyen hangsugárzókat csatlakoztassunk hozzá?

A Sterling Plus Anniversary KT88 HW integrált erősítő 85 dB-nél nagyobb érzékenységű hangsugárzók kiszolgálásához ideális. Tökéletesen jól működik a Proton, vagy Electron kábeleikkel. Az erősítő 8 ohmos terhelésen 30 watt teljesítményt tud leadni. 

 

Kiváló minőség kívül-belül

A készülék előlapján egy hangerő-szabályozót, a hátlapján pedig monó bemeneti aljzatokat találunk, így nincs feltétlenül szükség előerősítőhöz a zenehallgatáshoz, hacsak lemezjátszót nem kíván csatlakoztatni forráskészülékként. Az erősítő automatikusan állítja be az előfeszítést. Gyakorlatilag bármilyen gyártmányú KT88-as, KT90-es, vagy akár 6550-es csövekkel jól működik (alapkivitelben JJ KT88-as csövekkel szállítják)
A Sterling Plus Anniversary KT88 modell kiváló minőségű, közvetlen huzalozású (Air Wired©) együtemű (single ended) A osztályú belépő szintű monó teljesítményerősítő.
A Sterling párhuzamos együtemű erősítő gyártásához Európában és az USA-ban beszerzett alkatrészeket használnak. Ahol csak lehet, kerülik a kínai gyártmányú alkatrészek beépítését. A kimenő transzformátorokat a saját üzemükben tekercselik a saját szabványaiknak megfelelően és a készülékhez használt alkatrészek egy részét is maguk gyártják, vagy csak nekünk gyártják a külső beszállítóink. A készülékben JJ gyártmányú KT88-as pentódákat és orosz gyártmányú, fel nem használt készletből származó új 6H1N csöveket használunk a meghajtó és a bemeneti áramkörökben. A Sterling nagy teljesítményű közvetlen huzalozású (Air Wired©) A osztályú erősítő. 4 és 8 ohmos kivezetése is van. Párhuzamos együtemű rendszerben működik, elsősorban a nagy teljesítményre hangolt, ugyanakkor kifejezetten zenei a megszólalása.