Chord Company English Electric 16Switch

Ár: 1 000 £

Leírás

A 16Switch egy kétzónás, kettős tápegységes, 16 portos Gigabit Ethernet (GbE) eszköz, amelyet zene- és videóstreamelésre optimalizáltak. A 16Switch a 8Switch előnyeit a nagyobb hálózatokban is elhozza: 2 db nyolc kiváló minőségű Gigabit Ethernet portból álló független sorral rendelkezik. Így az eszköz két független nyolcirányú kapcsolóként is használható, ugyanakkor csatlakoztathatók a sorok, és egyetlen 16 utas kapcsolóként is használható.

A 16Switch-et úgy tervezték, hogy magas zajszigetelést és alacsony elektromos zajt biztosítson. A testreszabott TCXO (hőmérsékletkompenzációs kristályoszcillátor) teljesítményével a pontosság 0,1 ppm – a normál kristályokénál sokkal, de még a normál TCXO-nál is jobb. Ez teszi lehetővé a 16Switch számára, hogy nagyobb pontosságú hálózati jeleket generáljon, ami viszont segít biztosítani a stabilabb adatátvitel.

Az órajelforrás minden hálózati zónához le van szigetelve, így a TCXO modulok eltávolíthatják a tápellátással kapcsolatos zajokat a kapcsolóáramkörből. Az áramellátást két független, leválasztott tápegység biztosítja, amelyek mindegyik nyolcportos kapcsolómodult táplálják; a tiszta táp jobb hálózati jelminőséget tesz lehetővé, amit végső soron a rendkívül pontos TCXO óratechnológia hajt. Két független teljesítményzónaként futtatva lehetővé teszi, hogy a teljesítménykritikus audio/video berendezéseket a hálózaton is jelenlévő, zajosabb digitális berendezésektől függetlenül fussanak.

A 16Switch kombinált technológiái és a részletekre való odafigyelés stabilabb és pontosabb hálózati jeleket és óraáramkört eredményez, jelentősen javított adatátvitelt és mérhetően csökkentett zajhibákat eredményezve.