Origin Live Concueror MK4 hangkar

1 415 000 Ft

Premium széria

Leírás

Az egyik legjobb áron kapható hangkar, amely találóan a  Concueror (jelentése: Hódító) nevet kapta. Kivételesen kiegyensúlyozott az előadásmódja, és a zene széles skáláján fenségesen szól: rendkívül nagy felbontású műszer, ennek ellenére tökéletesen zenei és organikus hangzású.

A megfizethetőbb Origin Live hangkarokhoz képest nyilvánvalóan nő a transzparencia, és ezzel együtt a realizmus is. A zene természetesebben és kevésbé feldolgozottan szól,  mégis elképesztő simaságot képisel. A basszus még erősebb és határozottabb, mint az Illustrious, ami nem kis teljesítmény. Az ének természetes hangszínnel csillogó, a sztereó kép szinte holografikus.

A Silver Tonearm erősségek széles skálájával rendelkezik, amelyek nagyszerű mindenre alkalmassá teszik. Rendkívül zenei, pontosan követi a dinamikát, és közvetlenül a zene lüktetésébe simul. A kifinomult hangkarcsöves kialakításnak köszönhetően az Onyxon jobb sebességet, dinamikát és elkülönülést fog hallani a zenében. A Silver egy magasabb minőségű külső kábelt is tartalmaz, amely javítja a basszus súlyát az Onyxhoz képest. Természetes tónusegyensúlyú, kiváló átlátszósággal és finom teljesítménnyel mindkét frekvencia szélsőértékén.

“A lehető legnagyobb meggyőződéssel merem ajánlani. Nem vitás, hogy ez az Év legjobban várt szerkezeti eleme. Egyszerűen fogalmazva a Conqueror önmaga képvisel egy külön osztályt” Stereo Times

 

AZ ORIGIN LIVE HANGKAROK JELLEMZŐINEK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

Specifikáció

Effektív hossz 239 mm
Túlnyúlás 17,24 mm
Offset szög 22 fok
Szerelési távolság (a tányér közepétől a hangkar furatáig) 222 mm
Szerelési furat átmérője 23-24 mm
Alaprögzítő anya mérete 32 mm
Maximális kardeszka vastagság 27 mm
Kábel hossz 1 m
Kapacitás és ellenállás 54 pF, 0,6 Ω
Ellensúly tömege 145 g (18 mm x 40 mm dia)
Effektív kar tömeg 15,5 g
Kar súly 950 g
VTA állítási opció van
Beépített hangkarnyomás-mérő van