Origin Live Silver MK4 hangkar

375 000 Ft

Value széria

Leírás

Amikor 2002-ben piacra dobták, a Silver Tonearm széleskörű elismerést kapott, mivel a megszokott költségek töredékéért felülmúlja a csúcskategóriás karokat is.

A Silver hangkar erősségek széles skálájával rendelkezik, amelyek nagyszerű mindenre alkalmassá teszik. Rendkívül zenei, pontosan követi a dinamikát, és közvetlenül a zene lüktetésébe olvad. A Silver egy magasabb minőségű külső kábelt is tartalmaz, amely javítja a basszus mélységét. Természetes tónusegyensúlyú, kiváló átlátszósággal és finom teljesítménnyel mindkét frekvencia szélsőértékén.

A „Value széria” azért viseli ezt a nevet, mert egyesíti a megfizethetőséget a kivételes teljesítménnyel. Ezek a hangkarok jelentősen javított dinamikával, tisztasággal és természetes zeneiséggel jutalmazzák meg. A magas szintű teljesítmény az Ultra High-End hangkarok tervezési tapasztalataiból és a könnyebb anyagok használatából ered.

 

“Röviden jellemezve öröm hallgatni, egyáltalán nincs az az érzése, hogy közepes árfekvésű hangkarral hallgatja a zenét. Az évek során számos vetélytársát volt szerencsém megvallatni – az Origin Live Silver Mk4 simán veri mindegyiket, legalábbis ahogyan én hallom” David Price, Stereonet 

AZ ORIGIN LIVE HANGKAROK JELLEMZŐINEK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

Specifikáció

Effektív hossz 239 mm
Túlnyúlás 17,24 mm
Offset szög 22 fok
Szerelési távolság (a tányér közepétől a hangkar furatáig) 222 mm
Szerelési furat átmérője 23-24 mm
Alaprögzítő anya mérete 32 mm
Maximális kardeszka vastagság 27 mm
Kábel hossz 1 m
Kapacitás és ellenállás 130 pF, 0,3 Ω
Ellensúly tömege 130 g (16 mm x 40 mm dia)
Effektív kar tömeg 12 g
Kar súly 570 g
VTA állítási opció van