Origin Live Encounter MK4 hangkar

705 000 Ft

Premium széria

Leírás

Az Origin Live hangkarcsaládjában az Encounter kartól felfelé kettős forgástengelyű csapágyakat vezet be: a Dual Pivot  sokkal rátermettebben választja le a kart a környezetétől, mint a hagyományos csapágyak. Az eredmény hasonló az Uni-pivot karokhoz a hang természetes folyadékszerű minőségét tekintve, ez azonban azok hátrányai nélkül történik – nevezetesen a nehézkes beállítás, az ingatag hangjelzések és a basszusteljesítmény csökkenése nélkül.

A Dual Pivot csapágyak előnye a nagyon alacsony súrlódás, ami nagyobb transzparenciát és zeneiséget biztosít a hangzásnak, mint a Zephyr kar – lehetővé téve, hogy korábban észrevétlen részleteket halljon a zenében. Ezenkívül gyors és a zenei ritmusok időben tartsák egymást. Mint minden karunk esetében, a tónusegyensúly semleges, így minden típusú rendszerben jól működik.

“A zenei kommunikáció, a természetes részletgazdagság és a hiteles hangszín- leképezés új szabványa. Az árától függetlenül, az egyedülállóan jó minősége és zenei teljesítménye alapján a legjobb vételnek számít” Stereo Times

AZ ORIGIN LIVE HANGKAROK JELLEMZŐINEK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

Specifikáció

Effektív hossz 239 mm
Túlnyúlás 17,24 mm
Offset szög 22 fok
Szerelési távolság (a tányér közepétől a hangkar furatáig) 222 mm
Szerelési furat átmérője 23-24 mm
Alaprögzítő anya mérete 32 mm
Maximális kardeszka vastagság 27 mm
Kábel hossz 1 m
Kapacitás és ellenállás 130 pF, 0,3 Ω
Ellensúly tömege 145 g (18 mm x 40 mm dia)
Effektív kar tömeg 12,5 g
Kar súly 654 g
VTA állítási opció van
Beépített hangkarnyomás-mérő van