Origin Live Enterprise MK4 hangkar

2 415 000 Ft

High-End széria

Leírás

Felejthetetlen élmény az Enterprise hangját hallani. Lélegzetelállítóan hiteles, élethű, hagyja szabadon áramlani a zenét, semmit sem tesz hozzá, semmit el nem vesz belőle. Kétségtelen, hogy a legjobb lemezjátszó futóműveket és hangszedőket érdemli meg, de az is igaz, hogy érezhetően feljavítja a gyengébbeket, ráadásul a kevésbé sikerült felvételekből, lemezekből is meglepően élvezetetes zenét tud varázsolni.

Leginkább a masszív, megdöbbentően mélyre hatoló energikus, de ugyanakkor dallamos basszusáról és az elképesztően selymes, ezzel együtt hihetetlen nagy teret felrajzoló középtartományáról ismert, de a teljes hallható hangfrekvenciás sávban ragyogóan helyt áll. Csak önmagához hasonlítható a kristálytiszta megszólalása és a hajszálpontos térleképezése. Kötelező mindenkinek meghallgatnia, aki csúcskategóriás hangkart tervez vásárolni!

 

“Ez a felsőbbrendű hangkar minden szemnpontból mindenekfölött áll: lenyűgöző a zeneisége, elképesztő a ritmustartása. Csodálatosan szépek a hangszínei (vele összevetve az SME Series V csak egy jól sikerült mono hangkar). A térleképezése felülmúlhatatlan, hihetetlenül részletgazdag…” David Price, Hi Fi World

 

AZ ORIGIN LIVE HANGKAROK JELLEMZŐINEK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

Specifikáció

Effektív hossz 239 mm
Túlnyúlás 17,24 mm
Offset szög 22 fok
Szerelési távolság (a tányér közepétől a hangkar furatáig) 222 mm
Szerelési furat átmérője 23-24 mm
Alaprögzítő anya mérete 32 mm
Maximális kardeszka vastagság 27 mm
Kábel hossz 1 m
Kapacitás és ellenállás 54 pF, 0,6 Ω
Ellensúly tömege 145 g (18 mm x 40 mm dia)
Effektív kar tömeg 15,5 g
Kar súly 750 g
VTA állítási opció van
Beépített hangkarnyomás-mérő van