Origin Live Onyx MK4 hangkar

225 000 Ft

Value széria

Leírás

Az Onyx a legtöbb 1 millió forintot meghaladó hangkar teljesítménnyel rendelkezik. A kiváló, alacsony súrlódású kardáncsapágyaknak köszönhetően nagyobb transzparencia és elkülönülés hallható, így világosan meghatározott középtartományt kapunk. Kontrasztot és részleteket hallhat a hangszerek és az ének között, ami azonnali, koherens hangzást biztosít.

Hangzási szempontból jelentős előrelépést jelent bármely olcsó hangkarhoz képest: jobb felbontással, tisztasággal, dinamikával és gördülékenységgel rendelkezik. Kényelmesen felülmúlja az eredeti Origin Live Silver MK1 verzióját, amelyről azt mondták a kiadáskor, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú kar volt.

A „Value széria” azért viseli ezt a nevet, mert egyesíti a megfizethetőséget a kivételes teljesítménnyel. Az Onyxot egy olyan hangkar, amely bármilyen pénztárcabarát vagy közepes árú lemezjátszónak hízeleg, ugyanakkor megállja a helyét egy csúcskategóriás lemezjátszón is. Az Onyx csak az Origin Live több évtizedes hangkar tervezési szakértelmének köszönhető. Nehéz megtervezni egy nagyszerű csúcskategóriás kart, de még nehezebb egy zseniális olcsó terméket.

“Az Onyx azonnal nagyon élvezetesen szólt. Tonálisan telt, hangzatos és erőteljes mély basszussal, gazdag és színes középtartománnyal, és folyékony, nyitott és laza magas hangokkal.” Christiaan Punter, Hi-Fi Advice

AZ ORIGIN LIVE HANGKAROK JELLEMZŐINEK ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

Specifikáció

Effektív hossz 239 mm
Túlnyúlás 17,24 mm
Offset szög 22 fok
Szerelési távolság (a tányér közepétől a hangkar furatáig) 222 mm
Szerelési furat átmérője 23-24 mm
Alaprögzítő anya mérete 32 mm
Maximális kardeszka vastagság 27 mm
Kábel hossz 1 m
Kapacitás és ellenállás 150 pF, 0,4 Ω
Ellensúly tömege 165 g (20 mm x 40 mm dia)
Effektív kar tömeg 12 g
Kar súly 570 g
VTA állítási opció van