Audion Premier 2.0 Line/MM Phono

Ár: 3 999 €

Leírás

Az MM hangszedőillesztő egységgel kiegészített Audion Premier 2.0 vonalszintű előerősítő elektronikáját egy csúcsminőségű nyomtatott áramköri kártyára építették, a többi saját kézzel összeszerelt erősítő belső felépítéséhez hasonlóan. Mindkét készülék háza fekete homokszórással festett alumínium – a ház tetőlapja és a készülék névtáblája tükörfényesre polírozott rozsdamentes acéllap.

Az előerősítő egy A osztályú  aktív  eszköz 4, az előlapról  kapcsolható pufferezett vonalszintű, valamint 1 MM hangszedő jelét fogadni tudó bemenettel, 2 vonalszintű kimenettel és egy közvetlen, nem kapcsolt felvétel készítésére alkalmas kimenettel rendelkezik. Mindenne rendelkezik, amivel az egydobozos változat is – de a kialakításnak köszönhetően a tápegység külön dobozba került, így az eszköz még halkabb és szónikus szempontból megfelelőbb.

Hihetetlenül jól definiált és megfogott a készülék színpadképe, megszólalási képességének valójában csak a felvétel minősége szab határt. Igen nagy meggyőző erővel, hitelesen helyezi el a zenészeket, előadókat a színpadon. A felbontása elképesztő, még igen alacsony hangerőn hallgatva is háromdimenziós, mély színpadot rajzol fel. Életre kelti a felvételt, a hallgatót a történések középpontjába helyezi, mintha az előadás helyszínén lenne. A hangszedő jelét fogadó egység megegyezik azzal, amit a külön dobozos illesztő egységben használunk, feszültségnövelő transzformátor nélkül készült, így meglepően gyors és képlékeny, szabadon áramló a hangzása.

 

Milyen erősítőhöz csatlakoztassuk?

A pufferelt előerősítő tökéletesen illeszkedik az Audion teljesítményerősítő családjának bármely tagjához. A jeltovábbításhoz az Electron, vagy a Proton kábeleiket javasolják. Ez a készülék tökéletes belépő szintű előerősítő és harmadik fél által gyártott olyan erősítőhöz pufferelt hangerő-szabályozóként is használható, amelyiken nincs ilyen.

 

Kiváló minőség kívül-belül

Az összes többi Audion előerősítőhöz hasonlóan ez a készülék is transzformátor nélkül készült, közvetlen katód csatolású készülék, bemeneti, közbülső, vagy kimenő tekercses szerkezeti elem nélkül, így az előerősítő kivételesen gyors és a bemenetére kapcsolt forrásjelet bármely időpillanatban, folyamatosan  kezelni  tudja,  megőrizve  annak  eredeti formáját és a legapróbb részleteit is. Kifogástalan hangzásteljesítmény, villámgyors reakcióidők és elképzelhetetlenül transzparens hangzás jellemzik.

Az előerősítő a korábbi gyártási sorozatokból raktárakban maradt, de még nem használt (NOS) orosz 6H1N-EB csövek köré épült, a hátlapján földhurok megszakító kapcsoló található. Ennek révén kivédhető a földelő rendszerek gerjedése miatt keletkező búgás.

 

Tulajdonságok

Variálható érzékenység >1,1V vonalszinten, 2mV phono
Torzítás @ 1V  <0.010% visszacsatolás nélkül
Frekvencia átvitel 11 – 165KHz ±1 dB
Bemenetek 4  vonalszintű, 1 szalag
Kimenetek 2 fő kimenet, 1 rögzítésre alkalmas
Áramfelvétel 12 W
Biztosítók 500mA / 240V a tápegységben
Fázis Korrekt – gain: 46dB
Zaj CCIR  <100 dB (phono bemeneten <80 dB)
Jel/zaj arány >70 dB
Csövek 4 x 6H1N-EB vagy E88CC
Garancia 2 év  – a csövekre 6 hónap

Méretek

Szélesség 230 mm
Mélység 420 mm
Magasság 160 mm
Tömeg 6 kg