CH Precision P1 phono előerősítő

Ár: 30 000 €

A monó kivitel áráról telefonon lehet érdeklődni!

Leírás

Az iparági szakemberek már 30 éve megjósolták, hogy nem csupán megmarad a jó öreg fekete lemezek szeretete a XXI. században, de újraindul a préselésük/gyártásuk is. Számos zeneszerető számára az analóg hanglemez messze több, mint zeneforrás – számukra ez a formátum, ez a műsorhordozó az elsőrangú forrás, a kulcs a magas szintű zenei élvezetekhez.

Ez jól mutatja az analóg hanglemez kivételes hangzásminőségét és hangzáshűségét, az analóg hang felsőbbrendűségét, emellett arra is rávilágít, hogy a jól bevált és már többször temetett analóg formátum még mindig bírja a versenyt a gombamód szaporodó – és egyre kifinomultabb – nagyfelbontású digitális forrásokkal. A komoly lemezgyűjtők és az igényes zenehallgatók napjainkban mind gyakrabban látogatják a lemezboltokat, keresik a legendás nyomásokat, újra felfedezik a régi mono hanglemezek kivételesen jó hangzását (messze nem csak sztereó lemezeket keresnek), figyelik az újra kiadott lemezeket. A régi és új analóg hanglemezek eladása világszerte meredeken nő.

Hasonló módon a lemezek lejátszására szolgáló eszközök, a lemezjátszók és a hangszedők is egyre tökéletesebbek. Ma már olyan minőségben hallgathatóak ezek a nagy múltra visszatekinthető korongok, amelyekről még álmodni se nagyon mertünk akkor, amikor az LP volt az egyetlen csúcsminőségű hangforrás.