Audion Premier 0.5 Line Level

730 000 Ft

Kategóriák: ,

Leírás

Az Audion Premier 0.5 vonalszintű előerősítő elektronikáját egy csúcsminőségű nyomtatott áramköri kártyára építették, a többi saját kézzel összeszerelt erősítő belső felépítéséhez hasonlóan. A készülék háza fekete homokszórással festett alumínium és ugyanebből az anyagból készült a transzformátor burkolata is. A ház tetőlapja és a készülék névtáblája tükörfényesre polírozott rozsdamentes acéllap.
Az Audion Premier 0.5 vonalszintű előerősítő egy A osztályú aktív eszköz. 5, az előlapról kapcsolható pufferezett vonalszintű bemenettel, 2 vonalszintű kimenettel és egy közvetlen, nem kapcsolt felvétel készítésére alkalmas kimenettel rendelkezik.
Hihetetlenül nagy a készülék színpadképe, megszólalási képességének valójában csak a felvétel minősége szab határt. Igen nagy meggyőző erővel, hitelesen helyezi el a zenészeket, előadókat a színpadon. A felbontása elképesztő, még igen alacsony hangerőn hallatva is háromdimenziós, mély színpadot rajzol fel. Életre kelti a felvételt, a hallgatót pedig a a történések középpontjába helyezi, mintha az előadás helyszínén lenne.

Milyen erősítőhöz csatlakoztassuk?
A 0,5-ös vonalszintű, pufferelt előerősítő tökéletesen illeszkedik az Audion teljesítményerősítő családjának bármely tagjához. A jeltovábbításhoz az Electron, vagy a Proton kábeleiket javasolják. Ez a készülék tökéletes belépő szintű előerősítő és harmadik fél által gyártott olyan erősítőhöz pufferelt hangerő-szabályozóként is használható, amelyiken nincs ilyen.

Kiváló minőség kívül-belül
Az összes többi Audion előerősítőhöz hasonlóan ez a készülék is transzformátor nélkül készült, közvetlen katód csatolású készülék, bemeneti, közbülső, vagy kimenő tekercses szerkezeti elem nélkül, így az előerősítő kivételesen gyors és a bemenetére kapcsolt forrásjelet bármely időpillanatban, folyamatosan kezelni tudja, megőrizve annak eredeti formáját és a legapróbb részleteit is. Kifogástalan hangzásteljesítmény, villámgyors reakcióidők és elképzelhetetlenül transzparens hangzás jellemzik.
A 0,5-ös vonalszintű előerősítő a korábbi gyártási sorozatokból raktárakban maradt, de még nem használt (NOS) orosz 6H1N-EB csövek köré épült, a hátlapján földhurok megszakító kapcsoló található. Ennek révén kivédhető a földelő rendszerek gerjedése miatt keletkező búgás.

Tulajdonságok

Variálható érzékenység >1,1V vonalszinten
Torzítás @ 1V  <0.010% visszacsatolás nélkül
Frekvencia átvitel 11 – 165KHz ±1 dB
Bemenetek 5  vonalszintű, 1 x szalag
Kimenetek 2 fő kimenet, 1 rögzítésre alkalmas
Áramfelvétel 12 W
Biztosítók 500mA / 240V a tápegységben
Fázis Korrekt
Zaj CCIR  <100 dB
Jel/zaj arány >70 dB
Csövek 2 x 6H1N-EB vagy E88CC
Garancia 2 év  – a csövekre 6 hónap

Méretek

Szélesség 230 mm
Mélység 420 mm
Magasság 160 mm
Tömeg 6 kg